Skip to main content

Smartphonehoesje zijn van diverse materialen gemaakt. Vaak wordt hier kunststof of leer voor gebruikt, maar tegenwoordig zie je ook veel hoesjes van aluminium, stof of zelfs hout. Het is voor de fabrikanten een uitdaging om elke keer weer een bijzonder telefoonhoesje op de markt te brengen.

Smartphonehoesje

Smartphonehoesje

Dit zijn de belangrijkste eigenschappen van de materialen van het smartphonehoesje

Deze telefoonaccessoires worden van verschillende materialen gemaakt. Het is een belangrijke keuze, de keuze voor het materiaal. Dit zijn de belangrijkste eigenschappen van de materialen van het smartphonehoesje:

  • Kunststof: er kan gekozen worden tussen zacht en hard kunststof. Zacht kunststof werkt schokdempend en heeft veel grip. Onder zacht kunststof vallen siliconen en TPU. Hard kunststof heeft een perfecte pasvorm en is heel stevig. Kunststof telefoonhoesjes zijn er in veel verschillende kleuren en prints.
  • Leer: veel smartphonehoesjes zijn gemaakt van echt leer of van kunstleer. Een echt leren telefoonhoesje heeft een heel luxe uitstraling. Kunstleer kun je tegenwoordig nauwelijks nog van echt leer onderscheiden, dus dit is zeker een goed alternatief.
  • Stof: heeft een goede grip en voelt lekker zacht aan. Stoffen telefoonhoesjes zijn er wat minder.
  • Aluminium: ziet er strak uit en ligt stevig in de hand.
Close Menu