Skip to main content

Voor de nieuwste iPhones zijn er diverse hoesjes op de markt gebracht. De bookcase is het meest populaire iphone 11 hoesje. Dit telefoonhoesje beschermt de gehele telefoon. Je klapt hem open als een boek en aan de binnenkant is er vaak plek voor pasjes en wat kleingeld. Ideaal, je hebt geen tas meer nodig. Als je op zoek bent naar een iphone 12 hoesje of een iphone 13 hoesje, dan zijn er ook diverse bookcases beschikbaar.

Naast de bookcases zijn er ook flipcases, bumpers en backcases te koop. De bumper is een iphone 13 hoesje dat alleen de zijkanten van de telefoon goed beschermd. Het hoesje steekt aan de voor- en achterkant van de telefoon wat uit zodat de voor- en achterkant ook iets beschermd worden, maar als de telefoon op een schuin oppervlak valt, dan zal deze ernstig beschadigen.

De flipcase is een iphone hoesje dat lijkt op de bookcase. Het verschil met de bookcase is dat de flipcase naar boven of naar onder open gaat, in plaats van naar de zijkant. De telefoon wordt wel rondom beschermd.

iphone hoesje

iphone hoesje

Backcases beschermen alleen de achterkant van de telefoon. In dat geval is het verstandig om een screenprotector te gebruiken om het scherm van jouw smartphone toch optimaal te kunnen beschermen. Er zijn veel backcases te koop als iphone 12 hoesje.

Close Menu